Levendigerelaties.nl

“De Tao van Levendige Relaties”

Individuele coaching voor stellen en m/v partners in een relatie. Marja richt zich op individuele coaching voor vrouwen en René doet dit voor mannen.

Oktober 2021 gaven we met heel veel plezier onze laatste groepsworkshop op het Tantrafestival in Rotterdam. Wij begonnen in 2007 met individuele begeleiding van stellen vanuit Tantraholland.nl. Enkele jaren later maakten we groepsworkshops vanuit Levendigerelaties.nl. Nu richten we ons weer uitsluitend op indiviuele begeleiding.

robertlaylafotoOns motto is: … “Daar waar liefde woont is altijd ruimte over”…

Thema’s
. Bewustwording en verandering van communicatiepatronen
. Gul kunnen geven, ontvangen en vragen
. Stevig je plek als partner innemen
. Feedback geven
. Aantrekkingskracht vergroten
. Initiatief nemen
. Seksuele energie verbinden met hartenergie
. Fysieke, emotionele, mentale en sprirituele intimiteit vergroten
. Familieveld: eigen achtergrond en die van je partner respecteren
. Opbouwen en verstevigen van de “Wij-Plek”

René en Marja zijn getrouwd sinds 1986 en hebben meer dan 35 jaar ervaring in werken met groepen en individuele coaching. Ze geven sinds 2007 coaching aan stellen. Veel trainingen zijn gevolgd op het gebied van yoga, lichaamswerk, healing tao, systemisch werk en tantra. Daarbij brengen zij de opgebouwde kennis en ervaring in praktijk. “Deze beoefening heeft ons huwelijk veranderd in een intieme relatie waarin we ons gelijkwaardig, krachtig en kwetsbaar opstellen. Daardoor ervaren we een intense verbinding op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel nivo”. Dit is een pad van zelf oefenen en verkennen. Daarom trainen en begeleiden René en Marja mensen met als motto “wij helpen mensen het zelf te doen”.

Mail of bel voor een afspraak of voor meer informatie.

Hartelijke groet,
Rene ( 06 – 46220200 )
Marja ( 06 – 11928218 )