Bijscholing “omgaan met Kundalini Energie” (VYN erkend)

Deze workshop “Omgaan met Kundalini Energie” is gebaseerd op jarenlange coaching en begeleiding van mensen met vragen rond dit onderwerp. Sinds een aantal jaren heb ik een dag hierover verzorgd als module in de laatste jaren van de opleiding voor Yoga docenten.

De workshop is onder meer gebaseerd op eigen ervaringen die worden beschreven in het artikel: Omgaan met Kundalini energie (artikel VYN nieuwsbrief2017)

Kriya yoga zoals beschreven door Satyananda in zijn boek “Kundalini Tantra” geeft een solide theoretische basis. Kriya yoga oefeningen worden toegelicht en er wordt een basis gelegd om zelf verder te werken. De hand-out geeft een samenvatting van de Kriya Yoga oefeningen.

Inmiddels blijkt dat er ook bij breder publiek behoefte is aan meer, diepgaandere informatie en oefeningen voor het omgaan met Kundalini Energie. Daarom nu deze dag.

De workshop is als bijscholing erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland. Deelnemende yogadocenten kunnen 6 bijscholingspunten bij de VYN opgeven. Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat van deelname.

De workshops zijn toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Voorkennis of vooropleiding is niet nodig.

Mail voor geplande data in 2019.

Praktische informatie 8 december 2018:
Centrum de Regenboogslang (Link naar agenda de Regenboogslang)
(In het oude VNU-gebouw naast winkelcentrum schalkwijk)
Tijden: Zaterdag 8 december, 10:00 – 17:00 (inloop 9:30)
Kosten: 80 Euro
Ceylonpoort 5 – 25, 2037 AA Haarlem
Organisator: Mark Hoek, 06-13209556
Voor meer info en/of opgave: mail de Regenboogslang